3 aprilie 2015

Sos de usturoi cu smantana si patrunjel



Stiu ca nu-i mare branza, dar este foarte bun si nu ne-a cazut greu la stomac - contrar asteptarilor

Am folosit: 

- 1 capatana usturoi
- 2 linguri ulei 
- 2 linguri generoase de smantana
- jumatate de legatura de patrunjel
- un varf  de cutit de sare
- 4 sau 5 picaturi de otet

Am curatat usturoiul si l-am spalat


L-am zdrobit cu presa pentru usturoi


Am adaugat apoi cele doua linguri de ulei si sarea. Am amestecat putin ca la maioneza, dar fara sa ma straduiesc prea tare. Am adaugat smantana si patrunjelul, am amestecat si am simtit nevoia sa pun cateva picaturi de otet (probabil ca ar fi fost mai gustos cu zeama de lamaie)


Dupa ce am amestecat bine totul, a rezultat un sos destul de consistent,  foarte pe gustul meu.

De data aceasta l-am mancat cu macrou prajit cu faina de malai. Mmmmm!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu