tag:blogger.com,1999:blog-5421136708386196861.post2774553119678322104..comments2024-01-09T17:08:08.806+02:00Comments on Hellena ...din bucataria mea...: Ceafa - pastrama crud uscatahttp://leniass.blogspot.com/http://www.blogger.com/profile/07658650484756503661noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5421136708386196861.post-13484700379752064562016-03-31T15:01:12.317+03:002016-03-31T15:01:12.317+03:00Buna ziua!
Voi incerca sa raspund punctual. Onse...Buna ziua! <br />Voi incerca sa raspund punctual. Onserv ca nu am scris unele detalii, dar probabil am avut impreisa ca le-am tot scris la celelalte preparate de acest gen si deja se stie :) Vina mea! Niu reveni asupra retetei si voi completa, dar pana atunci...:<br />- Eu atarn bucatile in camara in locul in care curentii de aer "sunt la ei acasa". <br />- Ar fi indicat ca temperatura sa nu treaca de 15 grade. Intre 8 si 12 grade este perfect - asta am observat eu pana acum.<br />Partea cu afumata... este la alegerea fiecaruia. Eu prepar asa pentru ca nu am conditii pentru afumat si se pastreaza foarte bine.<br />- Alte ingresiente probabil ca isi pot gasi locul, dar eu nu am in cercat acest salpetru de chile.... stiu ca este un aditiv alimentar.... Incerc sa fac aceste preparate cat mai natural posibil....<br /> Unknown, daca faci reteta, te astept cu impresii :)<br /><br />http://leniass.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/07658650484756503661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5421136708386196861.post-30367322417889135242016-03-31T13:00:50.020+03:002016-03-31T13:00:50.020+03:00Unde ai atarnat-o la zvantat?In ce conditii de tem...Unde ai atarnat-o la zvantat?In ce conditii de temperatura si aerisire?Reteta este interesanta dar sunt multe semne de intrebare.Nu se afuma nitel?Nu se poate utiliza in compozitia sare-zahar si putin salpetru de Chile???Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13598494881084417701noreply@blogger.com