Prepar supa de cocos sau alta pasare exact ca supa de pui de aici ,
dar tin cont de faptul ca pasarea fierbe mai greu.
De data aceasta am avut carne de cocos congelata
Am pus carnea si legumele in oala sub presiune. Am pus sare si am completat cu apa cat sa treaca peste carne si legume. Am lasat sa fiarba la foc mic - o ora din momentul in care a inceput sa scoata aburi.
Am pus oala in ghiuveta sub jet de apa. In felul acesta se depresurizeaza mai repede. Am deschis-o, am scos carnea si legumele intr-un castron si am strecurat supa in oala in care urma sa definitivez supa cu galustele.
Am pus supa iar pe foc si am adaugat si morcovii.
Pana cand supa reincepe sa fiarba (la foc mic), am pregatit galustele exact cum am explicat aici
Fierbinte, cu patrunjel tocat deasupra.... absolut delicioasa.
Alta supa delicioasa - din acelasi cocos :)
Supa de cocos cu taitei de casa - preferata mea 😍
Daca v-a placut reteta sau dimpotriva, daca unele lucruri nu sunt clare, etc.... va invit sa lasati mai jos un comentariu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu