Cantitaile? Greu de spus...
Dar pot spune ca am folosit:
- ardei gras
- dovlecei tineri
- o ceapa potrivita
- carne tocata de porc (spata)
- patrunjel, marar
- sare, piper
- pasta de rosii
- 1 lingurita de faina
- orez
Am calit foarte putin ceapa, am adaugat apoi orezul si
verdeata...
Am adaugat carnea, ouale, sare si piper :)
Le-am pus capacele din rosii sau ardei :) , am adaugat apa
si am pus la fiert :)
Intre timp m-am ocupat de sos. Intr-o cratita, am pus putin
ulei peste care am pus cateva linguri de pasta de rosii, o lingurita de faina
si apoi apa.
Am adaugat peste ardei... si am lasat sa fiarba impreuna
pana cand s-au terminat de fiert
Cu adevarat buni. Dovlecelul le-a dat o dulceata aparte....
Am tot zis ca o sa fac numai dovlecei umpluti... dar nu am mai ajuns :)
Alti ardei umpluti pregatiti si trecuti pe la sedinta foto
Urmatorii ardei sunt pregatiti la fel, dar am adaugat si o bucata de slanina afumata, taiata cubulete mici - face minuni!!!!
Ardei umplut aromatizat cu cimbru
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu