12 februarie 2015

Macrou in folie de aluminiu - la cuptor



Probabil ca nu am pus eu coada la pruna, dar pestele acesta l-am facut dupa mintea si priceperea mea.   Mie mi-a placut mult cum a iesit si m-am gandit sa pun ceva poveste si poze aici.... poate mai incearca cineva :) 

Deci... am folosit:
- macrou
- lamaie
- frunze de usturoi
- rozmarin uscat
- sare

- iaurt, usturoi si boia pentru sos

Am curatat si spalat bine bucatile de peste. Am pus fiecare bucata de peste pe o bucata de folie de aluminiu. Sub fiecare pestisor am asezat rondele de lamaie. Am presarat frunze de usturoi tocate, rozmarin uscat si sare.



Am impachetat cat am putut de ermetic fiecare peste si i-am pus in tava, iar apoi la cuptorul incins pentru aprox ... 25 - 30 minute.


Dupa expirarea timpului... cu mare grija si curiozitate am scos un pachetel.


Am deschis, am gustat si am fost multumita de cat este de facut si de gust.


Am transferat pestisorul pe farfurie impreuna cu sosul format



Repede am facut un sos de iaurt cu boia si putin usturoi. Mmmmm!!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu