Cu aceasta reteta, raspund provocarii lansate de Sun Food Fructe si Legume. Ma inscriu alaturi de Gina Bradea, Cerasela Badr El-Din si Lili Liliana .
Pentru aceasta salata am folosit:
- 1 conserva de ton in ulei de masline de la Sun Food
- salata verde
- 2 ridichi
- jumatate de ardei capia
- 1 lingura porumb
- 2 masline taiate felii
- zeama de lamaie
- frunze de ceapa verde
- sare
Am deschis conserva si am scurs surplusul de ulei.
Am spalat salata si am taiat-o.
Am spalat salata si am taiat-o.
Am spalat si taiat betisoare ridichile si ardeiul.
Am scos samburele maslinelor si le-am taiat felii.
Am pus totul intr-un bol si am adaugat o lingura de porumb, tonul din conserva si frunze de ceapa verde.
Am facut un dressing din zeama de lamaie, sare si cateva picaturi de ulei (din conserva).
L-am adaugat peste celelalte ingrediente si gata salata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu