Reteta spune asa:
- o conopida mare- 4 morcovi rondele- 4 gogosari fideluta- 1 telina mare cu frunze- usturoi, piper
Pentru "sos":
- 3 cani apa- 1 cana otet- 1 cana zahar sau miere- 1/2 cana ulei- sare dupa gust
Aceasta este sursa retetei :)
:) Aceasta este materia prima...
Acestea sunt "lichidele" plus condimentele...
Intr-o cratita incapatoare am pus apa, otetul, uleiul, zaharul si sarea.
Am pus cratita pe foc si am amestecat pana cand acestea s-au topit.
Am adaugat apoi legumele. Le-am fiert cam pe jumatate (sa nu se decojeasca gogosarul).
Am pus salata in borcane si gata. Le-am dus in camara :)
Se combina perfect cu o mancare de fasole boabe sau cu o mancare de cartofi, dar nu numai :)
Daca v-a placut reteta sau dimpotriva, daca unele lucruri nu sunt clare, etc.... va invit sa lasati mai jos un comentariu.
Alte retete cu conopida:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu