12 martie 2017

Fursecuri cu aroma de portocale


Fragede si aromate! Am spus tot? :) 

Am folosit: 

- 2 oua
- 200 g zahar pudra
- 400 g faina alba tip 000
- 200 ml ulei
- 1 plic praf de copt
- coaja de portocala razuita fin

Am mixat cateva minute ouale cu zaharul si apoi am adaugat uleiul. Am mixat in continuare. Am schimbat paletele mixerului si am adaugat coaja de  portocala, praful de copt si faina.
A rezultat un aluat destul de moale, dar care poate fi modelat usor in mana umeda.


Am format bilute de marimea unei cirese mai mari....le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt si apoi le-am aplatizat usor cu degetul.



Le-am copt aproximativ 8 - 10 minute (la cuptorul meu). 
Cand sunt rumenite usor pe margini - sunt coapte. 



Sunt foarte gustoase si simple, dar si umplute cu crema de ciocolata sau cu crema de portocale, asa cum am facut eu de data asta (imi ramasese de la polos cu crema de portocale)




Daca v-a placut reteta sau dimpotriva, daca unele lucruri nu sunt clare, etc.... va invit sa lasati mai jos un comentariu. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu