22 ianuarie 2015

Ciorba de legume dreasa cu smantana si galbenus de ou


Am facut pana acum ciorbita asta (in varianta asta) de doua ori si a avut de fiecare data un real succes :)

Aceasta a fost materia prima :)


Adica.... radacina de telina, ardei rosu, ceapa, fasole verde, pastranac, rosii, patrunjel verde, cartofi, morcov. Am mai folosit smantana si doua galbenusuri de ou :)

Am tocat totul foarte marunt si le-am pus sa fiarba in apa cu sare si putin ulei. Rosiile le-am pus la tarziu.


Cand toate legumele au fost fierte, am amestecat cu telul smantana cu galbenusurile de ou, iar peste acest amestec am adaugat cateva polonice de ciorba - pana cand am adus amestecul cam la aceeasi temperatura cu ciorba din oala. Am turnat apoi totul in oala. Am potrivit gustul de sare si am adaugat verdeata :)  GATA!



Cate o portie pentru voi. :)




....si azi a iesit la fel de buna :) 
Am folosit ce legume am avut prin casa.... cartofi, ceapa, mazare, morcov, conopida, gulie...



2 comentarii:

  1. Foarte buna ciorba. Am mancat si cu dresatura si fara (de post) sa vad care e mai buna. Nu stiu sa ma decid. Aceste retete imi plac, cu ingrediente accesibile, si timp scurt de preparare. Sa faceti neaparat ca n-o sa regretati. Multumesc pentru minunatele retete si ma bucur ca te-am....gasit. Sa fii iubita si petrecere frumoasa de Sf. Valentin. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Sanda! Esti foarte draguta!
      Si mie imi plac si prefer mancarurile simple. Te pup!

      Ștergere