Variante..... variante... Eu spun asa cum o fac eu... :)
Am avut nevoie de:
- morcov
- pastranac
- radacina de patrunjel
- ardei
- ceapa
- zeama de varza
- sare, piper
Pentru perisoare
- 500 g carne tocata de porc (uneori pun amestec)
- 1 ou
- 2 linguri gris
- 2 linguri orez
- marar, patrunjel verde sau uscat
- sare, piper
Am pus la calit ceapa si restul legumelor (de data aceasta congelate)
si am adaugat putina apa.
Cand au fost aproape fierte...
... am adaugat mai multa apa, am lasat sa fiarba si am
inceput sa fac perisoarele
Am pus perisoarele in ciorba, le-am lasat sa fiarba si
aproape la sfarsit al adaugat niste licoare de varza murata
Oricum ar fi... simti ca te pune pe picioare, iti da energie :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu