Am mancat pentru prima data, aceasta prajitura la o prietena
si de atunci o fac si eu mereu.
Am avut nevoie de:
- 180 g unt
- 100 g zahar + 250 g
- 250 g faina
- 5 oua
- zahar vanilinat
- coaja de lamaie
- praf de copt
Am separat ouale. Am mixat bine galbenusurile cu zaharul si
apoi am adaugat untul, zaharul vanilinat, praful de copt, coaja de lamaie si
faina.
Am pus coca in tava tapetata cu hartie de copt si am
intins-o cat de bine am putut. Nu este tare, dar nici moale ca pandispanul :)
Am adaugat fructele, care de data aceasta au fost prune.
Dupa alte 15 - 20 de minute (depinde de cuptor) arata asa...
Rece...
Nu as putea spune ca-i mai buna cu un anume fruct. Ii la fel de buna cu orice fruct si chiar si cu dulceata
Am facut cu caise si-i grozava....
...am facut cu visine si ii.... grozava :)
Aceeasi Marie - cu alta palarie :)
Aici - cu piersici si prune :)
Daca v-a placut reteta sau dimpotriva, daca unele lucruri nu sunt clare, etc.... va invit sa lasati mai jos un comentariu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu