Simplu, simplu, simplu.... bun, bun, bun !!!!
Am avut nevoie de:
- 3 oua
- 13 lg zahar (240 g)
- 13 lg ulei (125 ml)
- 13 lg lapte (125 ml)
- 16 lg faina (240 g)
- 1 plic praf de copt
- 1 praf sare si
esenta vanilie (facultativ)
Umplutura de branza:
- 500-600 g branza de vaca
- 100 g stafide
- 2 oua
- esenta si zahar vanilat
- 3 linguri gris
- 50 g unt topit
- 1 budinca vanilie
- 3 linguri zahar
Am mixat ouale cu zaharul si sarea pana cand si-au dublat
volumul, apoi am adaugat uleiul in fir subtire. Am continuat apoi cu laptele...
A urmat faina amestecata cu praful de copt
Am omogenizat bine si am turnat jumatate din compozitie in
tava tapetata cu hartie de copt. Am bagat tava la cuptor si am lasat-o pana cand
blatul s-a intarit putin. Atunci, am scos si am pus peste el umplutura
Am turnat si cealalta jumatate de compozitie si am bagat-o
la cuptor pana cand s-a rumenit frumos
Rece, am portionat-o si a fost delicioasa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu