Pot spune cu mana pe inima ca am facut aceste spaghete cam cu ce am avut prin casa .... mai "deocheat".... Important este ca a iesit ceva foarte gustos si cand voi mai avea prin casa fenicul - nu voi ezita sa le fac :)
Am folosit:
- 1 fenicul
- o ceapa de marime potrivita
- o ciuperca mare si doua codite
- o lingurita de ulei aromatizat cu trufe
- rosii deshidratate si conservate in ulei de masline
Am tocat ceapa si ciupercile. In ulei de la rosii si putina apa le-am calit.
Dupa ce am feliat feniculul l-am adaugat si pe el in tigaie
Am mai adaugat apa de cateva ori pana cand si feniculul a fost gatit.
Intre timp am pregatit rosiile si usturoiul.
Le-am adaugat peste ciuperci si fenicul
Am mai adaugat jumatate de cescuta din apa in care au fiert pastele, uleiul aromatizat cu trufe si am pus capacul. La foc mic le-am mai lasat sa fiarba impreuna aprox 3 minute
Am adaugat spaghetele fierte al dente si gataaaa
Am avut pofta MAXIMA !!!! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu