Aceasta nu este o reteta anume. Este tocanita pe care o fac
eu... asa cum o stiu eu.
Am folosit:
- carne macra de vitel
- 4 cepe mari
- ardei rosu tocat si congelat
- 3 catei de usturoi
- pastrunjel (congelat)
- ulei, sare, piper, foaie de dafin
- aprox 50 ml suc de rosii
Am avut carne macra de vitel, pe care am taiat-o cuburi
Am pus-o la calit in ulei si apoi am adaugat putina apa.
Cand apa a scazut am adaugat 4 cepe mai mari, ardei tocat de la congelator si o
cana de apa. Am lasat sa fiarba la foc mic....
Cand carnea a fost fiarta bine de tot, ceapa si ardeiul
transformate intr-un sos, am mai adaugat bulionul (facultativ), usturoiul tocat
fin si patrunjelul
Poza ii "aburita", dar va asigur ca paleta coloristica era
foarte imbietoare :)
S-a mancat cu mare pofta alaturi de piure de cartofi. Nici
aici... pozele nu sunt artistice (ba dimpotriva :) ).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu