Multa vreme am fost foarte fericita cu reteta mea de crochete de cascaval, dar am hotarat sa incerc si altceva si chiar nu-mi pare rau. Nu spun ca ce am facut aici este mai bun decat dincolo, dar este ALTCEVA.
Am folosit:
- 300 g cascaval
- 200 g branza de la borcan
- 100 g faina
- 10 g praf de copt
- 2 oua
- 1 legatura marar verde
Am amestecat totul cu mana. Am facut muuuulte bilute. Mie mi-au iesit 60 de bucati.
A urmat prajirea lor in baie de ulei. Nu am pus foarte multe odata pentru ca ele cresc destul de mult in timp ce se prajesc.
Sunt gata cand sunt frumos rumenite.
Le-am scos pe servetele absorbante.
si gataaaaaa.....
Cand sunt calde sunt deosebit de aromate si ai impresia ca le vei manca pe toate.
Reci sunt satioase si merg grozav de bine langa o bere.
Florentina Coltan a incercat reteta si a fost foarte multumita de rezultat :) Drept dovada - este fotografia pe care mi-a permis sa o postez aici. Multumesc, Florentina!
Nu le tavalesc prin nimic? Faina ? Ou? Pesmet?
RăspundețiȘtergere:) Nu le tavalesti prin nimic. Ti se pare prea simplu, nu? Atentie doar sa nu pui prea multe odata in ulei. Se fac repede si se ard repede :)
Ștergere