Anul acesta am hotarat sa fac aceasta pasta. Eu folosesc
iarna destul de mult si desi ii cu salicil... am decis ca nu ma intereseaza
prea tare - pana la urma toata lumea mai bea din cand in cand cate o aspirina,
nu?
Deci a fost foarte simplu!
Am spalat si curatat de cotoare si seminte gogosarii
Cand i-am terminat de tocat am adaugat aproximativ 1 lingurita de
salicil (nu cu varf)
Am amestecat bine si am pus in borcane
Am pus capacele si am sterilizat borcanele o ora din
momentul in care au inceput sa bolboroseasca. Le-am lasat sa se raceasca in cratita in care am facut sterilizarea.
Desi in poza se vede putin altfel... culoarea a ramas aceeasi si sunt
foarte incantata de rezultat.
de cand caut reteta de pasta de gogosari . :) si uite ca insfarsit am gasit . Musai sa incerc si eu
RăspundețiȘtergereSa incerci - ii foarte practica si se face foarte, foarte usor.
RăspundețiȘtergereSigur :)
RăspundețiȘtergereDe ce nu pui aspirina?
RăspundețiȘtergereAm obisnuit sa folosesc acest salicil (doar la unele retete) - care este substanta activa din aspirina (eu asa stiu...)
Ștergere