Am folosit:
- 450 g varza dulce
- 50 ml ulei de floarea soarelui
- 1/2 ceapa
- sare, piper
- foaie de dafin
- cimbru
- 300 g paste fara ou
Am tocat varza fideluta si impreuna cu sare si piper am calit-o in aproximativ 50 ml ulei de floarea soarelui.
Cand a fost aproape facuta am adaugat 1/2 foaie de dafin si cimbru uscat (dupa gust)
La final arata asa
Am fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet, le-am scurs si le-am adaugat peste varza caita. Am amestecat cu grija.
In farfurie am mai rasnit putin piper si am presarat putina boia... mai mult pentru pata de culoare :)
Nu am mai mancat de foarte mult timp. Sunt o mancare de post grozava !!!
Nota personala:
-din cantitatile de mai sus au rezultat 3 portii generoase
Daca v-a placut reteta sau dimpotriva, daca unele lucruri nu sunt clare, etc.... va invit sa lasati mai jos un comentariu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu