Ador mancarea asta.
As manca la micul
dejun, la pranz si seara.... uneori chiar si la desert
Am avut nevoie de
- conopida (cu cat mai mare
cu atat mai bine :) )
- cascaval
- 2 sau 3 linguri de smantana
- oua (3 sau 4)
- unt pentru uns forma
- ardei (rosu)
- sare, piper, putina boia
Am fiert conopida in apa cu
sare, am scurs-o. Am uns cu unt forma de yena si apoi am asezat buchetele de
conopida in forma .
Am taiat cascavalul baghete
mai lungute, cam de 2 cm si le-am introdus printre bucatile de conopida
Am presarat bucatele de
cascaval si pe de-asupra, ardei tocat, putina sare, piper si cateva prafuri de
boia.
Am batut foarte bine ouale cu
smantana si le-am turnat peste "compozitia" din forma.
Am bagat forma la cuptor. Cand a fost rumenita
frumos si oul inchegat a fost gata.
Am mai spus ca ador mancarea asta? :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu