Cand l-am vazut pe bucataras.ro ... pus si simplu mi-a placut. A fost dragoste la prima vedere :)
Am avut nevoie de:
- 10 linguri zahar (150 g)
- 17 linguri faina (250 g)
- 1/2 pliculet praf de copt
- 1 varf sare
- 1 pliculet zahar vanilat
- 2 lingurite esenta rom
Pentru crema de
cacao:
- 60 g margarina
- 1 lingura lapte
- 1 lingura zahar
- 1 lingura cu varf de cacao
Am batut albusurile spuma impreuna cu sarea si
zaharul si zaharul vanilinat, iar apoi am adaugat pe rand galbenusurile
Am impartit compozitia in doua boluri (aprox egal)
Pentru crema de cacao, am amestecat toate ingredientele
intr-o craticioara si am pus-o la foc mic pana cand s-a omogenizat si s-a
ingrosat putin. Am turnat-o peste compozitia unui bol si am amestecat pana cand
s-a omogenizat bine.
In tava mare de cozonac am pus hartie de copt si am inceput
sa torn pe rand din fiecare compozitie, cate o lingura, fix in mijlocul tavii
:)
A fost copt dupa aprox. 35 de minute (la cuptorul meu).
La sedinta foto....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu