Sursa acestei retete este o verisoara si este luata prin telefon impreuna cu toate indicatiile
Ma gandesc ca nu se intelege prea bine ce am scris eu acolo
la repezeala si voi repeta :)
- 5 kg de gogosari
- 1 litru otet
- 3 litri apa
- 1/2 kg zahar (eu am pus vreo 300 g)
- 40 g sare
- 4 buc aspirina (eu am pus doar doua)
- hrean, boabe de mustar, piper, foi dafin...
Am spalat, curatat si taiat gogosarii :)
Intr-o cratita am pus apa, otetul, zaharul, sarea si restul
condimentelor. Am pus pe foc si cand a inceput sa fiarba am adaugat pe rand
gogosarii.
I-am apasat usor cu o paleta, astfle incat sa fie toti
cuprinsi de zeama si cand toti si-au schimbat culoarea - i-am scos :) si i-am
lasat sa se racoreasca putin
Cand i-am asezat in borcane, am intercalat printre ei si
bastonase de hrean
Am pus capacele si gata. Eu nu i-am mai pus in paturi....
Daca v-a placut reteta sau dimpotriva, daca unele lucruri nu sunt clare, etc.... va invit sa lasati mai jos un comentariu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu