17 februarie 2015

Paine cu faina integrala de grau


Painea aceasta face si ea parte din capitolul "experimente" si a fost un experiment foarte reusit.

Am folosit: 

- 200 g faina integrala de grau
- 400 g faina alba tip 000 (aprox)
- 320 ml apa
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita rasa de  zahar
- 3 linguri ulei
- 13 g drojdie proaspata


Aluatul este facut in cuva masini de paine. Cand a inceput sa creasca l-am scos, i-am dat forma si l-am lasat sa creasca mai departe in forma in care l-am copt.




Dupa 30 de minute, la cuptorul meu nebun - arata ca in poza de mai jos. 


 Pentru siguranta am lasat-o sa mai stea vreo 10 minute in cuptor, dar am oprit focul.



Are coaja crocanta si miezul super pufos. Yamiii!!! 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu