Ouale umplute cu ton sunt mereu prezente printre aperitivele noastre.
Ne plac mult!!! 😍
Am cumparat de la Super Mercato conserva de ton in ulei - Rio Mare.
Este excelenta pentru asa ceva!!!
Am folosit:
- 5 oua
- 1 conserva ton
- 50 g unt cu 82% grasime
- 1 lingura maioneza Calvè - tot de la Super Mercato
- 1/2 ceapa mica
- sare, piper
- 1 varf cutit de chimen proaspat rasnit
Pentru decor:
- boia dulce
- 3 frunze de ceapa Cives
Nu-i mare filosofie, dar gustul este foarte bun cu o usora aroma de chimen si ies in evidenta pe orice platou cu aperitive.
Deci... am fiert ouale tare, le-am lasat sa se raceasca in apa rece, le-am curatat si apoi le-am taiat in doua si am separat cu atentie albusul de galbenus.
Am scurs de ulei conserva de ton, am tocat ceapa si am rasnit piperul si chimenul
Am adaugat peste galbenusuri untul, ceapa, maioneza, conserva de ton, putina sare, piper si chimen rasnit.
Daca v-a placut reteta sau dimpotriva, daca unele lucruri nu sunt clare, etc.... va invit sa lasati mai jos un comentariu.
Nota personala:
- Chimenul este facultativ. Pentru mine a fost un experiment si s-a dovedit a fi unul foarte inspirat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu